Marti, 21. 05. 2024
Lifting de gene, Vopsea de gene & Lifting sprâncene»Cosmetice»Tratați-vă genele cu mascara de îngrijire de înaltă calitate și cu un tratament pentru gene!

Tratați-vă genele cu mascara de îngrijire de înaltă calitate și cu un tratament pentru gene!

ART. NR. 30371

PRODUKTAWARD 2018 - MEDALIAT CU AUR!

FLUIDUL DE LAMINARE Lash & Brow formează gene și sprâncene puternice, strălucitoare și le revitalizează cu KERATIN BOOSTER - un fluid de înaltă calitate cu cele mai valoroase ingrediente active:

Keratina reumple  din interior genele aspre și firele sprâncenelor
Proteinele de mătase netezesc și acoperă cuticula din exterior
Proteinele din grâu formează un film protector în jurul genelor și sprâncenelor și asigură astfel un efect reparator
Pantenolul le oferă hidratare

Nu spălați FLUIDUL pentru următoarele câteva ore, deoarece keratina este solubilă în apă și are nevoie de timp pentru a fi absorbită.

ART. NR. 30373

Tratați-vă genele cu un tratament de înaltă calitate: cu o proporție ridicată de ulei de ricin și vitamine, susține creșterea și întărește genele și sprâncenele peste noapte!

O bijuterie printre produsele de îngrijire a genelor este balsamul pentru gene și sprâncene de la Wimpernwelle. Foarte îmbogățit cu uleiul din semințele copacului tropical miraculos Ricinus communis, astfel dorința de gene puternice și suple poate fi îndeplinită, deoarece uleiul de ricin este un remediu dovedit și de succes pentru gene și sprâncene timp de secole. Hrănește prin multe vitamine conținute în el și previne genele și sprâncenele uscate și fragile.

Astfel, tratamentul de seara al genelor cu balsam este punctul culminant al îngrijirii chiar și după tratamentele necesare genelor, cum ar fi vopsirea sau ondularea genelor. În plus, promovează creșterea genelor în mod natural și contribuie la obținerea genelor puternice și strălucitoare.

ART. NR. 30374

Pre-Mascara ajută la prevenirea lipirii genelor la rimelare. Înfășoară firul individual al genelor și îl îngroașă. Rimelul este mai ușor de aplicat, iar stratul PRE face ca fiecare fir să fie mai voluminos.

Amplificatorul cu efect 3 plus: Pentru mai mult volum, mai multă lungime și mai multă îngrijire! Se aplică ca bază înaintea fiecărui rimel și astfel scoate și mai mult genele în evidenţă.

ART. NR. 30375

Rimel de îngrijire, de culoare neagru intens, cu perie de volum. Pensula aplică compoziţia neagră pe gene facându-le mai atrăgătoare.

Rimelul VOLUME MAX este, de asemenea, îmbogățit cu pantenol pentru a întări genele. Este pe bază de apă și, prin urmare, poate fi îndepărtat foarte ușor doar cu un tampon de bumbac și apă. Extrem de bine tolerat chiar și de ochii sensibili.

Potrivit și pentru extensiile de gene!

ART. NR. 30376

Rimelul de îngrijire cu o perie inovatoare din a doua generație care separă genele curat și asigură lungimea corectă: negru intens și îmbogățit cu o porție suplimentară de pantenol pentru îngrijirea genelor!

Mascara 2.0 LONG LOOK este pe bază de apă și, prin urmare, poate fi îndepărtat foarte ușor doar cu un tampon de bumbac și apă.

Potrivit și pentru extensiile de gene!

ART. NR. 30372

Încercați toate produsele de înaltă calitate pentru gene:

1 x BALSAM pentru gene și sprâncene, 1 x PRE-Mascara, 1 x rimel VOLUME MAX, 1 x rimel LONG LOOK 2.0 și 1 x perie pentru gene într-o pungă cosmetică

ART. NR. 10369

Un instrument indispensabil pentru pieptănarea genelor și alinierea sprâncenelor în fiecare zi.

Foarte potrivit după utilizarea rimelului: separă ușor și curat genele lipite.

De asemenea, în tratamentul înainte de liftingul Wimpernwelle al genelor şi al spâncenelor.

ART. NR. 10361

Demachiant special pentru rimelul greu de îndepărtat sau rezistent la transfer.