Saturday, 08. 08. 2020
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Kozmetikë»BROW Stajling nga Wimpernwelle

BROW Stajling nga Wimpernwelle

Për efektin e tatuazhit: Kjo majë efekti me një cilësi të butë është e përshtatshme për stilimin, përcaktimin dhe mbushjen e LEKURES dhe Qimeve të Vetullave.

Në dispozicion në 3 hije: Kakao, Cokollatë, Hirit

Me këtë Gell pa ngjyrë, vetullat e drejtuara mund të fiksohen në formën e dëshiruar gjatë gjithë ditës